avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionarea anticipata ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionarea anticipata ?

Am virsta de 50 ani , am 28 de ani vechime in munca din care 26 ani in conditii deosebite sunt nascuta la 22.08.1961 dupa calculul meu cred ca indeplinesc conditia cf legii 263/2010 la virsta de 51/1 luna va rog a-mi confirma daca am calculat corect
Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:36, 13 Septembrie 2011
Pensie limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare:
Pentru cei 26 de ani lucr. in gr. a II-a beneficiati de o reducere cu 6 ani a varstei standard de pensionare (adica de 62 ani si 1 luni) si va puteti pensiona la 56 ani si 1 luni (Septembrie 2017) cu un stagiu complet de cotizarede 32 ani si 3 luni
Pensie anticipata partial la implinirea varstei de 57 ani si 1 luna. Dar nu aveti nevoie deoarece va puteti pensiona pentru limita de varsta beneficiind de reducerea acesteia asa cum v-a raspuns @ela-ela.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta pityika pityika DACA MA PUTETI AJUTA REFERITOR LA PENSIONAREA UNEI PERSOANE LA LIMITA DE VIRSTA ! DATELE SINT DIN DECIZIA DE PENSIONARE DE INVALIDITATE COD PENSIE N22 din ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie pt limita virsta TANASETEOFIL TANASETEOFIL sint pensionar caz boala , decizie pensionare gr.2 cu urmatoarele date : Virsta la data pensionarii 57 ani Virsta Virsta la data emiterii deciziei ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta de pensionare grupa i de munca aijin aijin Buna ziua. Am urmatorul caz, daca ma puteti ajuta cu calcularea varstei de pensionare: Femeie, nascuta la 17 ianuarie 1961, stagiu de cotizare 28 ani 3 luni, ... (vezi toată discuția)