Buna ziua, lucrez ca bugetar, intr-un institut apartinand Academiei Romane. Rugamintea mea este sa ma lamuriti daca, conform legislatiei actuale, mai am dreptul la cei 5% pe care ii primeam la implinirea a 5 ani de vechime.
O zi frumoasa!
desigur, este o avansare in gradatie in conformitate cu art.10 alin.(5) si art.11 din Legea cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice nr. 284/2010; si o majorare a salariului cu 1.050
Multumesc mult! Se pare ca cei de la personal nu vor sa imi mareasca salariul. Ce credeti ca as putea sa fac in aceasta situatie? Eu am un salariu net de 1150 pe functie de cercetator asa ca as vrea sa ma intelegeti ca nu profit de banii statului in niciun fel.
Nu este vorba de profit..este vorba despre un drept prevazut de lege..vechime in munca...acesta se concretizeaza intr-o suma destul de mica dar care se adauga salariului si asa mic. Faceti o cerere pe care o depuneti cu nr. de inregistrare la registratura institutiei si vedeti cum vor raspunde. Mentionez ca beneficiati de drept din luna urmatoare implinirii celor cinci ani.