avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Limitare vedere spre strada
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Limitare vedere spre strada

Locuiesc la etajul 1 al unui bloc care are la parter spatii comerciale, iar inspre strada este o platforma(pana la nivelul parterului) si care nu imi limiteaza vizibilitatea spre strada. Intre geamurile mele si strada sunt 5,5 m (deci atat are si platforma), iar acum comerciantii de parter vor sa monteze pe platforma instalatii de aer conditionat inalte de cca 1m si care imi limiteaza vizibilitatea inspre strada si in acelasi timp produc poluare fonica. Intreb daca legea permite instalarea acestora si limitarea vizibilitatii inspre strada ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 20:20, 14 Septembrie 2011
Mergeti la primarie si depuneti plangere.Dupa care,daca primaria nu ia nici o masura de sanctionare a comer ciantilor,actionatii in instanta si cereti ca acestia sa va plateasca si daune interese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare firma luminoasa Stefan Fantes Stefan Fantes Buna ziua! Vreau sa montez o firma luminoasă la un spatiu comercial care se afla la parterul unui bloc. Proprietarul de la etajul 1, solicita o suma de ... (vezi toată discuția)
Montaj grilaje geamuri parter Stef_74 Stef_74 Buna ziua.Exista vre-o lege în care îmi interzice,sa pun grilaje la geamuri,după izolare termica a blocului?Primăriea a pus schele pe fațada ... (vezi toată discuția)
Problema cu aparatul de aer conditionat al vecinului MComan2012 MComan2012 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: Locuiesc la curte, langa imobilul meu este un magazin alimentar. Cele 2 imobile sunt ... (vezi toată discuția)