Deci prin urmare,daca o minora a intretinut relatii sexuale cu un baiat peste 18 ani,si ei sunt de 4 ani impreuna,si daca se ajunge la politie,si fata tine cu baiatu,poate sa ii faca ceva politia?
ce vartsta are minora???
daca parintii ori tutorele, curatorul..acesteia depune plangere penala impotriva celui major care a intretinut raporturi sexuale cu o minora acesta risca sa i se aplice dispozitiile cuprinse la art. 198, ori 202 iar in cel mai rau caz, cand avem de aface cu astfel de raporturi sexuale in randul membrilor familiei, Art 203 C.pen....iar asta se poate solda cu o condamnare a celui ce a comis o astfel de infractiune...
dat fiind faptul ca minoraa trebuia sa se afle in grija parintilor ori a protectorilor legali, parerea ei, este relativa, in fata unui complet care este insarcinat cu judecarea unei asemenea cauze.
:(
Copurere de minori?
adrian 75
Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori ?
a1Me
Daca baiatu si fata au amandoi 17 ani si au intretinut relatii sexuale familia ei il poate da pe baiat la corupere de minori, am intretinut relatii sexuale cu ... (vezi toată discuția)