avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii DECL 112 SI CETATENII STRAINI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

DECL 112 SI CETATENII STRAINI

Am o firma cu un angajat chinez din august 2011 pentru care nu am inca cnp-ul am doar autorizatia de munca.Stiti cumva ce pot face referotor la decl 112 ,nu imi ia fara cnp?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 22:17, 16 Septembrie 2011
veti face rectificativa cand aveti cnp-ul (dar puteti plati contributiile pt el)
trebuie sa obtineti dreptul de sedere si munca in baza contractui de munca primeste un buletin rezident cu CNP.
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetateni straini extracomunitari la punct de lucru italia biaioana biaioana buna ziua, poate ma ajuta cineva cu urmatoarea speta? sc inregistrata in 2013 in romania cu punct de lucru in italia, dorim sa facem contracte de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pentru cetatean turc in romania bubulanu bubulanu Buna ziua. Am urmatoarea situatie: in luna noiembrie 2009 am inregistrat la ITM Constanta un contract de munca pt un cetatean turc care urma sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia 112 elenagabi elenagabi Buna ziua, va rog mult sa ma clarificati in urmatoarea problema. Eu sunt angajata la o firma cu contract individual de munca si mai obtin, în plus, venituri ... (vezi toată discuția)