avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier - cine plateste cheltuielile de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier - cine plateste cheltuielile de spitalizare, CNAS sau eu?

Buna ziua, pe data de 8 iulie 2011 am avut un accident rutier soldat cu o victima ( un batran de 65 ani ) . Acesta a fost luat cu salvarea si dus la spital, fiind internat timp de 3 zile, neavand leziuni majore. Nu a depus plangere penala impotriva mea.
Astazi am primit din partea spitalului o notificare prin care ma someaza sa platesc suma de 1036 lei, conform art 313 alin.1 din Legea nr 95/2006.
L-am sunat pe batran si acesta mi-a spus ca cei de la spital i-au spus ca nu este nevoie sa aduca talonul de pensie deoarece 3 zile de spitalizare nu se platesc.
Intrebarea mea este cine suporta cheltuielile de spitalizare , eu sau CAS daca se face dovada ca victima era asigurata? Exista intr-adevar o perioada prevazuta pentru care se plateste sau nu spitalizare?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Accident cu victima pe trecerea de pietoni ContSters264378 ContSters264378 Victima este o fetita de 14 ani. A fost agatata de pe trecerea de pietoni cu oglinda si tarata cativa metri. Accidentul a avut loc la ora 10 pe data de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru vatamare corporala rody_23cris rody_23cris in luna iulie am avut un accident in timisoara. eram intr-o intersectie iar cand am luat virajul la dreapta am dat peste un pieton. Am coborat din masina sa ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizarii victimelor din accident rutier sandyy sandyy Am avut un accident rutier in decembrie 2008 soldat cu o victima, am reparat masinile implicate pe asigurarea mea RCA si CASCO, fiind considerata vinovata, am ... (vezi toată discuția)