avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... teste de rationament logic inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

teste de rationament logic inm

Buna ziua ! As dori sa ma ajute si pe mine cineva as vrea sa studiez putin testele date anul acesta la inm si nu prea imi dau exact seama cum sunt ele puse pe site adica cate teste sunt? M-am uitat putin peste ele si lipsesc intrebari adica de la 6 sare la 12 si in alte locuri la fel va rog daca ma poate ajuta cineva care a dat testul sa mi le trimita pe adresa de e-mail iubita_ramy7@yahoo.com .Multumesc mult si sper ca nu deranjez prea mult .
Cel mai recent răspuns: andra_galati , utilizator 11:53, 19 Septembrie 2011
s-au dat pe diferite grupe, de aceea sare de la un nr la altul.
nu asta este motivul pentru care pentru care lipsesc intrebari din teste. Acele intrebari sunt pretestate, si deci nu se vor "da publicitatii" sa zic asa. cand faci testele nu trebuie sa te deranjeze faptul ca unele intrebari nu sunt disponibile, dar trebuie sa iei in considerare ca timpul e alocat rezolvarii a 120 de intrebari, si nu 100, cate mai sunt pe test dupa eliminarea celor pretestate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)
Stiti cand se afiseasa lista participantilor la pretestarea inm 2011 ClydeS ClydeS M-am inscris la Univ D.Cantemir pt sustinerea testului de rationament logic inm 2011 si inca nu vad nicio afisare a repartitiei participantilor.Sunt eu prea ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)