avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Reziliere contract sevicii internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Reziliere contract sevicii internet

Cum pot rezilia un contract serviciu internet incheiat pe o perioada de doi ani,inainte de termen fara a plati daune.Am trimis scrisori si e-mailuri furnizorului de serv. internet pentru remedierea situatiei,dar nu sa schimbat nimic.Nemultumit de serviciile prestate de furnizor-internet vreau sa reziliez contractul inainte de termen.Rog frumos spuneti-mi ce pot face in acest sens.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters220737 , utilizator 20:30, 13 Februarie 2012
să cereți în instanță rezilierea contractului pentru neîndeplinirea obligațiilor asumate. aveți grijă să faceți dovada că dv-stră aveți achitate sumele datorate potrivit contractului și dovezi că ei nu își îndeplinesc obligațiile. altfel nu aveți nici o șansă.
puteti rezilia inainte de termen dc nu se indeplinesc conditiile contractuale,undeva in contract se specifica anumite date respectiv traficul de date minim garantat, viteza de download si de upload, ce trebuie sa fie mai mici un nr de zile ca sa puteti sa reziliati. retineti ca trebuie sa si dovediti acest lucru, eventual niste printscreen-uri cu datele reclamate etc. succes!!
Multumesc pentru raspuns la mesajul meu,,Reziliere contr.prest.serv.internet......;ideea cu printscreen e foarte buna ,dar legea 161cu referire la clauze abuzive din contracte nu este aplicabila?Oricum multumesc pentru raspunsul promt la mesajul anterior.
Azi 20 ian.2012 dupa o serie de e-mailuri,cereri de rezil. contr. prestari servicii adresate in scris furnizorului de servicii internet,convorbiri telefonice etc,rezultat 0 nici un raspuns in scris primit,cred ca singura cale mai ramine instanta de jud.Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute cu un sfat, si numai bine in Noul An.
daca reusesti sa reziliezi contractul sa mi spui si mie secretul, ca ma confrunt cu aceeasi nenorocire si orange si vodafon si cosmote sunt un dezastru

Alte discuții în legătură

Reziliere contract societate telefonie mobila anela.elena anela.elena Am contrat cu vodafone pt internet din ianuarie 2010. Spuneti-mi cum pot sa-l reziliez, tinand cont ca este incheiat pe 2 ani. Am intrebat la vodafone si mi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)