[...] la pretul care va fi necesar, dar nu pagubitor pentru mine [...]
Ce dragut este elis!
Subscriu la cele postate anterior de catre sserafim :) , intrucat notarii publici au astfel de modele.
Iti postez, totusi, mai jos un astfel de model :
Subsemnatul .......................................................................... cetatean ......................................., nascut la data de ..................................., în localitatea ........................................, de sex .................., casatorit/necasatorit, domiciliat în .........................................., str. ....................................................... nr. ..................., bloc ........, scara ........, etaj ........, apart. ........., sector/judet ....................................., posesor al .................................., seria ............... nr. ..................... eliberat de .................................... la data de .............................................., cod numeric personal .........................................................., împuternicesc prin prezenta pe ................................................................ cetatean ............................, nascut la data de ..................................., în localitatea ........................................., de sex ................., casatorit/necasatorit, domiciliat în ........................................., str. ........................................................ nr. ..................., bloc ........, scara ........, etaj ........, apart. ........., sector/judet ....................................., posesor al ........................, seria ............... nr. ............................... eliberat de ................................... la data de .........................................., cod numeric personal ............................................................., ca în numele meu si pentru mine sa cumpere, la libera sa apreciere si cu pretul care va fi necesar, dar nu pagubitor pentru mine, un apartament în .................................., compus din ............................... .
În acest scop, mandatarul meu va negocia clauzele vânzarii, va îndeplini toate formalitatile necesare perfectarii contractului de vânzare-cumparare, va semna contractul de vânzare-cumparare în forma autentica si va plati pretul stabilit.
Dupa încheierea contractului de vânzare-cumparare, mandatarul meu va îndeplini toate formalitatile necesare pentru efectuarea operatiunilor de publicitate imobiliara si de înscriere a imobilului în evidentele fiscale si în Cartea funciara.
Mentionez ca sunt casatorit.
Pentru aducerea la îndeplinire a prezentului mandat, mandatarul meu va semna în numele meu si pentru mine, oriunde va fi necesar, în limitele prezentului mandat, semnatura sa fiindu-mi pe deplin opozabila.
~ final discuție ~