avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuare contract de munca pe perioda determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuare contract de munca pe perioda determinata

Am un contract pe perioada determinata cu 6 ore/zi care va expira in curand. Cum se procedeaza sa prelungesc acest contract si sa-l transform in contract cu 8 ore/zi si/sau perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 16 Septembrie 2011
Intocmiti un act aditional la contractul initial,prin care modificati clauzele referitoare la perioada contractului,respectiv timpul de lucru,in sensul ca perioada cim se modfica din determinata in nedeterminata,iar timpul de lucru de la 6ore/zi la 8 ore/zi.Veti mentiona in act si data de la care modificarile respective isi produc efectul.
Se considera o noua angajare? Mentionez ca este vorba de un post de bugetar.
Nu,nu se considera o noua angajare,este act aditional prin care se modifica clauze din contractul initial existent deja.
directadrian a scris:

Se considera o noua angajare? Mentionez ca este vorba de un post de bugetar.


Prelungirea duratei unui c.i.m. nu poate fi considerata o noua angajare ... o noua angajare ar fi insemnat , incetare vechiului c.i.m. , urmata de incheierea unui nu c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract Daliborka Daliborka Buna ziua imi puteti spune cum se procedeaza contractul initial a fost pt per determnata 17.06.2015-17.09.2015, apoi relungire prin act adit ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua In cazul in care trebuie sa prelungesc prin act aditional un contract facut pe 3 luni din data de 09.05.2015 si in acelasi timp trebuie sa schimb si ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contract determinat tiberiu1976 tiberiu1976 buna ziua ...sunt angajat al operei nationale din 1998 cu contract pe perioada determinata si am peste 15 prelungiri la contract din acel moment . intrebarea ... (vezi toată discuția)