avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... altercatie cu vecina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

altercatie cu vecina

buna dimineata.vecina mea am avut o altercatie din cauza copiilor si ia ma amenintat cu neamurile ei,si mai spunindui sotului meu ca ea stie f multe despre mine ca ea are dosarele mele asa sa exprimat adica mai pe inteles ma jignit facinduma ca am fost o femee usoare.chear daca aceasta problema este a mea nu stiu de ce pe ea o macina treaba asta.vreau sa va intreb daca am vreo cale legala de a o reclama .nu mi se pare normal sa ma jigneasca despre trecutul meu in gura mare.o pot actiona in instanta sa se potoleasca?si care sunt pasii si urmarile.
puteti dar aveti nevoie e martori care sa confirme cele sustinute. si bani de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie? krystyna23 krystyna23 am nevoie de ajutorul dvs.dupa o discutie cu o persoana prin mesaje, aceasta a inceput sa ma jigneasca,sa ma acuze ca eu o calomniez desi ea incepuse sa ma ... (vezi toată discuția)
Hartuire facebook AndreiAndrei1989 AndreiAndrei1989 Buna seara. sunt nelamurit in legatura cu ceva. pana acum 1 luna si am avut o relatie, nu am mai putut continua. de 2 saptamani fosta a inceput sa faca ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari la bloc actionare in judecata vecin periculos CYBORG CYBORG Buna seara! Avem pe scara blocului un vecin proprietar care ne insulta si ameninta(pe un locatar l-a luat de gat),ne injura in gura mare. 1.Putem(adica ... (vezi toată discuția)