avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda minor

Buna ziua, am o nepotica de 16 ani care a luat amenda de 100 lei in urma unui conflict cu un baietel de 14 ani care se lua mereu de ea. Nepotica de 16 ani a chemat un baiat de 15 ani sa-i vina in ajutor ca tot o "sicana" ce-l de 14 ani (acesta este foarte agresiv cu fetele, un scandalagiu fiind si cercetat pentru furt ) , baiatul venit in ajutor i-a dat una (dar usor) faza ce bunica "victimei" de 14 ani a vazut toata faza si s-a dus la politie., aici nepotica mea a primit o amenda de 100 lei semnand procesul verbal iar cel de 15 ani a primit amenda de 50 lei , intrebarea mea este daca nu plateste aceasta amenda ce i se poate face? se prescrie dupa 3 ani? face munca in folosul comunitatii? se duce amenda la impozitul parintilor ? etc , va multumesc.

Alte discuții în legătură

Mostenire fulgisordenea fulgisordenea buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: bunicii mei au murit. ei au avut 3 fete si un nepot pe care l-au infiat. nepotul avea o sora si o sotie ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii - 7 zile iml emilia07 emilia07 In 2010 m-a lovit un baiat cu pumnul in cap si in ochi. Procurorul i-a dat amenda SUP pt. ca fapta nu prezinta pericol social. Am primit 7 zile IML din cauza ... (vezi toată discuția)
Talharie emyll emyll baiatul meu a furat telefonul unui alt copil din mana si a fugit,mentionez ca nu la lovit pe celalat copil,dar baiatul meu cand ia luat telefonul copilului si ... (vezi toată discuția)