avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proprietar necunoscut
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proprietar necunoscut

Buna ziua,
As dori sa aflu daca si cum poate afla Asociatia de Proprietari cine este proprietarul unui apartament (ultimul proprietar cunoscut a decedat si de atunci apartamentul e locuit de o persoana care sustine ca e proprietar dar nu a prezentat nici un document in acest sens). Pentru apartament nu exista cadastru si nici carte funciara (raspuns primit de la ACPI)
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:25, 17 Septembrie 2011
puteti merge la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara de care apartineti si sa cereti un "Extras de Carte Funciara". in acel documenteste scrisa clar adresa pentru care este cerut acest extras, numele proprietarului, documentul in baza caruia a fost inscrisa proprietatea la OCPI, precum si daca este grevat de sarcini
de la OCPI am primit deja raspunsul ca nu exista carte funciara, vechiul proprietar nefacand cadastru
Incercati la primarie, la serviciul care se ocupa de asociatiile de proprietari. Cu sprijinul acestui serviciu poate o sa gasiti datele actualului proprietar la directia de finante acolo unde se plateste impozitul anual pe apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara si cadastru apartament cumparat in 1991 DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, In anul 1991, parintii mei au cumparat un apartament de la ICRAL. Anul acesta, dorind sa-l vanda, au inceput demersurile pentru a face cadastrul. ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Cum aflu proprietarul unui imobil fara sa stiu nr.cadastral? andreea nitescu andreea nitescu Buna ziua, As dori sa stiu cum pot afla proprietarul unui imobil care banuiesc ca a fost vandut prin act de vanzare- cumparare fratelui meu,de catre parintii ... (vezi toată discuția)