Buna ziua,
As dori sa aflu daca si cum poate afla Asociatia de Proprietari cine este proprietarul unui apartament (ultimul proprietar cunoscut a decedat si de atunci apartamentul e locuit de o persoana care sustine ca e proprietar dar nu a prezentat nici un document in acest sens). Pentru apartament nu exista cadastru si nici carte funciara (raspuns primit de la ACPI)
puteti merge la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara de care apartineti si sa cereti un "Extras de Carte Funciara". in acel documenteste scrisa clar adresa pentru care este cerut acest extras, numele proprietarului, documentul in baza caruia a fost inscrisa proprietatea la OCPI, precum si daca este grevat de sarcini
Incercati la primarie, la serviciul care se ocupa de asociatiile de proprietari. Cu sprijinul acestui serviciu poate o sa gasiti datele actualului proprietar la directia de finante acolo unde se plateste impozitul anual pe apartament.
Carte funciara
SPIREA
Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)