Buna seara!
Detin un site de pe care se pot trimite mesaje gratuite si as avea si eu cateva intrebari sa va pun.
In primul rand as dori sa stiu daca este ceva ilegal in acest site. (nu am firma deoarece site-ul e non-profit momentan)
In al doilea rand as dori sa stiu ce se poate intampla in aceasta situatie:
O doamna avocat (cred) a timis un mesaj unei doamne astfel:
"Dna. M*** D***** S*******, client O******* nr. ********, prin prezenta va invit maine 15.09 la sediul nostru din Str. Horia Macelariu nr. 61 sector 1, in vederea stingerii facturii nr. ************* in valoare de 277.39 lei plus penalizari de intarziere de 36.08 lei. In caz de neprezentare va vom da in Judecata in vederea recuperarii sumei restante. Avocat I**** A******* R*****. " (numele au fost cenzurate de mine)
Si in aceasta seara sotul femei care a primit sms-ul a sunat-o pe sora mea, care ma ajuta cu trimiterea mesajelor, sa o ameninte ca dumnealui este avocat, ca va da numarul politiei si ca imi va inchide site-ul deoarece dumnealui crede ca nu este legal.
Este vreo infractiune in acest caz? Cum as putea sa ma apar? Nu as mai vrea sa o sune pe sora mea sa o injure si sa o ameninte, ea fiind nevinovata.