avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie neautorizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie neautorizata

Buna ziua!As vrea sa stiu daca este legala construirea unui corp de cladire(din lemn)pe teritoriul curtii comune a unui imobil nationalizat?Concret:imobilul este compus din corpuri,adaposteste 6 familii,1proprietar,5chiriasi la icral,intre cele doua corpuri existaun spatiu(curtea)si cel care este proprietar a decis ca in bucata lui de imobil sa deschida fast food si pe teritoriul curtii sa construiasca o anexa a fast foodului.Noi vecinii nu am semnat nici un acord de functionare a firmei(de fapt punct de lucru)si nici de contructie nu cred ca are voie fiind spatiu comun.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:45, 17 Septembrie 2011
Nu este legala acea constructie pe care a ridicat-o. Insa ma intreb cum a reusit sa obtina aprobarile si avizele necesare pentru deschiderea punctului de lucru in acea locatie. :-/
Multumesc!Asa ma gandeam si eu.Unde ar trebui sa ma sdresez pt rclamatii?
Cred ca trebuie sa va adresati Inspectoratului de stat in constructii si Primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis impexrom impexrom Ma poate ajuta cineva? Locuiesc intr-un imobil cumparat prin legea 112,format din 10 apartamente,6 in corp A cu 4 scari,an constructie 1936 si 5 apartamente ... (vezi toată discuția)
Mari probleme inainte de succesiune lorefodor lorefodor Buna ziua, avem in momentul de fata o problema destul de mare in familie. Parintii mamei mele au decedat amandoi. La adresa unde au locuit ei a locuit ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)