avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contributie de sanatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contributie de sanatate

in caz ca sunt PFA si imi platesc contributia de sanatate ,in caz de boala cu concediu medical cine imi plateste acest concediu si la ce valoare in functie de venitul lunar declarat ca PFA?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:47, 18 Septembrie 2011
Casa de sanatate va plateste concediul si se calculeaza in functie de cat ati declarat venitul!!!
Pentru ,,bola obisnuita,,, spre exemplu, se acorda o cota de 75%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este durata prenatalului? Marin Mihai Marin Mihai Buna seara. Vreau sa stiu si eu cu cat timp inainte de nastere se poate intra in prenatal si care este diferenta financiara intre concediul medical ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de risc maternal ContSters243704 ContSters243704 cred ca au claculat gresit banii p co d risc d luna asta eu am un salar brut d 492 euro * 4.5059(euro din 30 noiembrie)=2216.90 lei/ brut * 75%( din brut pt ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pfa sistem real Ionela-Ada Ionela-Ada Buna ziua, Trebuie sa-mi iau concediu medical si nu stiu daca merita si cum calculeaza CAS. Sunt PFA in sistem real si pentru anul in curs am estimat ... (vezi toată discuția)