avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECIZIE INTERNA REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECIZIE INTERNA REVISAL

Daca persoana desemnata pentru completarea si transmiterea REVISAL, este din randul angajatilor mai este nevoie sa se faca comunicare catre ITM, cu privire la aceasta numire?
:-/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 19 Septembrie 2011
Nu mai este nevoie sa se comunice la ITM deciza de numire a persoanei desemnate de catre angajator sa completeze si sa transmita REVISAl-ul , in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana responsabila revisal adria05 adria05 Persoana care transmite revisalul catre itm tb sa fie cea care l a intocmit?Eu nu am contract cu persoana care intocmeste revisal..pot sa transmit eu catre itm ... (vezi toată discuția)
Atestat de inspector de personal revisal magnectical magnectical Buna seara tuturor. As dori sa ma lamuriti daca intradevar este nevoie de acest atestat de inspector de personal pentru transmiterea revisalului sau este ... (vezi toată discuția)
Despre user-ul si parola firmei aleth1989 aleth1989 buna,sunt contabil incepator,tocmai am preluat firma de la alt contabil,intrebarea mea ar fi daca trebuie sa cer user-ul si parola de la fostul contabil si ... (vezi toată discuția)