avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

decizie pensionare

sunt pensionat din 2004 pe baza limitei de varsta pensia o primeam in sectorul 2 bucuresti. de curand m-am mutat in gorj si dosarul de pensii a venit la cjp unde mi-au recalculat pensia si mi-au emis o decizie in respectiva decizie mi-au spus ca am 2 puncte de pensie si asadar o sa am o pensie de 500 ron in cazul in care eu aveam 10 puncte de pensie inainte de a ajunge dosarul la gorj. ce pot face? sa ii dau in judecata pe conflicte de munca sau ce altceva pot face. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:10, 19 Septembrie 2011
Ce scrie mai exact pe decizia de recalculare? Contestati in instanta decizia de recalculare.

1 punct de pensie este 732,8 lei deci 2 puncte este 1465,6 lei
e copiata decizia initiala doar ca au schimbat punctele de pensie si anumite date despre cotizatie
Ce punctaj scrie in decizie?

Puteti contesta decizia la Tribunal in termen de 30 de zile daca nu ma insel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de pensie gresita !? Dana95 Dana95 Buna Ziua Mama a depus dosarul de pensie anticipata in 2004, cei de la CP iau acordat pesie anticipata partial spunand ca nu are dreptul la pensie ... (vezi toată discuția)
Intarziere emitere decizie limita de varsta monagab1 monagab1 Tatal meu a implinit in luna mai varsta pt. pensionarea la limita de varsta. Deocamdata are decizie de invaliditate nerevizuibila de anul trecut. Are 60 de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pt sotul supravietuitor se indexeaza? Anca Veturia Coca Anca Veturia Coca Buna ziua, Am apelat la dumneavoastra pentru ca la Oficiul de Pensii este imposibil. Mama mea a optat pentru pensia de urmas in 2004 dupa moartea tatalui ... (vezi toată discuția)