Un subiect care asteapta parerile si sfaturile D-voastra!
Domnulue Judecator
Subsemnatul ............................ domiciliat in Bucuresti,nascut la ......... fiul lui ..... si al ....posesor al CI seria / nr./ CNP 1/1 eliberata la / de catre D.E.P.A.B.D. domiciliat in /,Sector 1,Bucuresti va solicit prin prezenta reabilitarea judecatoreasca ca urmare a condamnarii suferite in baza sentintei penale nr.241/6/04/1989 ramasa definitiva prin sentinta penala a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti la aceiasi data si gratiata cu ½ in baza Decretului nr.197/21/04/190 al C.P.U.N. fiind eliberat conditionat la 07/07/1991 avand un rest de 472 de zile de inchisoare.
In sustinerea solicitarii mele mentionez ca de la data eliberarii si pana in prezent nu am mai avut nici o condamnare,amenda conventionala sau cu caracter penal.
Totodata din data de 03/07/199 sunt parintele minorei ................ in prezent in varsta de 13 ani,mentionand ca sunt unicul intretinator al minorei inca de la varsta de 3,1/2 ani ingrijind-o singur dupa cum reiese si din actele notariale ce le anexez,precum si copie conforma cu originalul certificatului de nastere.
Tot in spijinul cererii mele anexez documente doveditoare de la locurile de munca in care am activat in toti acesti ani,respectiv Scrisori de Recomandare cat si un Certificat de calificare avizat de Ministerul Educatiei Nationale pentru meseria de ospatar,precum si Diploma de Merit de la Grant Marriott Hotel ce mi-a fost inmanata la Gala Turismului Romanesc care a avut loc la Teatrul National Bucuresti in data de 04/03/2002.
Mai anexez si copii ale Contractului de Vanzare-Cumparare si al Procesului Verbal de Predare-Primire ce atesta ca sunt proprietarul unui apartament de douo camere situat la adresa unde am si domiciliul.
Tinand cont de aceste aspecte si faptul ca prima cerere de reabilitare formulata in anul 2000 Dosar nr.3073/2000 a fost respinsa prin Sentinta Penala nr.647/03/04/2000 motivandu-se ca termenul legal necesar reabilitarii nu trecuse,adaugand si aspectele morale pe care de 22 de ani le suport(concret de 19 ani din momentul eliberarii)si pe care le consider oprelisti excesive in calea dezvotarii si evolutiei profesionale si al statutului social al unui om,considerand ca intrunesc in totalitate conditiile necesare si sperand ca drepturile imi vor fi respectate si nu considerate favorurui,cu onoare va solicit solutionarea favorabila a prezentei solicitari,punand in blanta justitiei atat de contestata in ultimii ani,dictonul DURA LEX, SED LEX !
Data Cu respect,
Acesta cerere a fost inregistrata la Judecatoria Sectorului 1 si are ca termen 26/10/2011
Intrebarea mea este daca in instanta pot solicita ca odata cu reabilitarea sa cer si radierea pedepselor inscrise in cazierul judiciar sau ele se radiaza de la sine odata fiind aprobata reabilitarea?!
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile pe care sunt convins ca nu le voi astepta prea mult.
Hotararea se va comunica Serviciului de Evidenta Operativa si Cazier Judiciar al politiei locului dvs de nastere de catre biroul Executari Penale al instantei care va solutiona cererea , iar acesta va face cuvenitele modificari in cazierul dvs judiciar.
Eliberare cazier
lunajoy
nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)