avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cauciucuri de iarna sau all season?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cauciucuri de iarna sau all season?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca sunt permise,pe timpul iernii,si cauciucurile all season sau numai cauciucuri de iarna.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ovi47 , utilizator 12:32, 31 Octombrie 2011
Numai de iarna si numai pe drumurile publice in conditii de zapada, gheata sau polei si cu simbol MS.
In fiecare an inainte de inceperea sezonului de iarna vor apare si ultimele precizari ale politiei rutiere. De exemplu anul trecut erau valabile sa vedem ce vor preciza anul acesta.
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Va multumesc.Sa inteleg ca ar trebui sa mai astept cca 1 luna inainte sa le cumpar ?
Catre toti proprietarii de autoturisme:
am primit raspuns de la politia rutiera in care se spune ca sunt acceptate cauciucurile all season care au inscriptionata sigla M+S,M&S,M-S.Cele care nu au aceasta sigla nu sunt asimilate celor de iarna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anvelope all season anonim1607 anonim1607 Buna ziua! Din OG 5/2011 reiese obligativitatea echiparii autovehiculelor in perioada 01.10-31.03 cu anvelope de iarna. Nu se spune nimic de cele all season. ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri de iarna alexandra890725 alexandra890725 Buna!lamuriti-ma referitor la cauciucuri de iarna obligatoriu din 01 noiembrie....trebuie sa am si hartie la ele sau ajunge daca este semn * la ... (vezi toată discuția)
Echiparea cu anvelope de iarna a autoturismelor GMarin GMarin Buna ziua, In legea 161/2011 privin aprobarea OG 5/2011,referitor la obligativitatea autoturismelor cu anvelope de iarna sau all season in perioada 1 ... (vezi toată discuția)