buna ziua, doresc si eu daca se poate asistenta in urmatorul caz.
Astazi 19.09.2011 , pe bulevardul Independentei 3-9 mi-a fost ridicata masina abuziv de catre [Editat]. Mentionez ca masina mea era parcata langa parcare, in acelasi sens cu restul masinilor, exact in dreptul stalpului unde era semnul de Stationare interzisa, DAR ACEST SEMN ESTE PUS PE STALP INVERS DECAT SENSUL DE CIRCULATIE si astfel nu se vede bine, eu avand treaba la clinica Regina Maria am lasat masina in acel loc cam jumatate de ora. Cand m-am intors am constatat lipsa masini care ulterior am aflat ca a fost ridicata de catre aceasta firma. M-am prezentat in 3 ore la sedul [Editat] pentru a ridica masina. Agenta care era acolo nu a vrut sa imi prezinte pozele de la locul parcarii pentru a vedea daca a fost parcata regulamentar sau nu, nu au vrut sa imi prezinte nici fisa autovehicului care trebuie obligatoriu sa se compleccteze. Procesul verbal a fost intocmit de un "politist local" fara functie pe nume [Editat], masina a fost ridicata fara prezenta unui martor cum este stipulat in lege. Nu am putut sa ridic masina decat dupa ce am achitat contravaloarea de 1000 lei(mentionez ca masina este duba". Procesul verbal este completat in felul urmator: Anul 2011, luna 09, ziua 19, ora 0.28-8.33 in municipiul Bucuresti sector 6, agentul constatator [Editat], in calitate de Politist Local din cadrul Directiei Generale de Politie Locala sector 6, fiind in executarea atributiilor de serviciu in locul Bucuresti, constat ca vehiculul marca Toyota cu nr de inmatriculare [Editat] , se afla stationat neregulamentar in locul Strada Splaiul Independentei nr 3/9 auto marca Toyota, in intervalul orar 9.28-8.33, in zona de actiune a indicatorului rutier "oprirea interzica".
In conformitate cu ert.7, lit.h Legea 155/2010, raportatla art.143, lit a , colaborat cu art 142 lit a din R.A. al O.U.G precum si H.C.L Sector 6 nr 4/2010 dispun ridicarea vehiculului in cauza , transportul si depozitarea acestuia in locul special amenajat
Prezenta dispozitie poate fi contestata conform procedurilor prevazute de legea nr. 554.2004 privind contenciosul administrativ
Astept raspunsul dumneavoastra.
Mutumesc anticipat
Cel mai recent răspuns:
Mihai Costache , Avocat
16:12, 22 Septembrie 2011