Deoarece, de curand am observat ca in statutul consilierului juridic este o prevedere care spune ca exercitarea fara drept a profesiei de consilier juridic constituie infractiune. Cum legea prevede si obligativitatea inscrierii intr-o asociatie profesionala, as vrea sa ma inscriu ca si definitiv intr-o astfel de asociatie.
Imi puteti recomanda una ieftina ( cotizatii mici) si serioasa in Bucuresti?
Multumesc,
Va trebui sa te inscrii in CCJ (Consiliul Consilierilor Juridici).
Daca ai vechime mai mare de 5 ani ca si consultant juridic te poti inscrie ca si cj definitiv si vei plati 300 RON /an.
Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul lor.
Cu placere ! Nu exista o alta alternativa ! Dar daca angajatorul nu-ti cere sa fii inscrisa in Toabloul Consilierilor Juridici, si activitatea pe care o prestezi tu, nu implica necesitatea de a fi inscrisa in TCJ, nu vad de ce-ti faci probleme :)
Scuza-ma ca te-am "jignit" neintentionat ! Nu am vrut decat sa te ajut cu o informatie !
Si daca stii ca exista destule alternative...ok ! anunta-ne si pe noi cei care stim ca este singura alternativa CCJ-ul .
Si .... ca tot le stii tu mai bine ... uite :
Art. 4 Consilierii juridici sunt inscrisi pe Tabloul Consilierilor Juridici definitivi sau stagiari tinut de catre Colegiile Consilierilor Juridici membre ale U.C.C.J.R. :O