avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D: modificare coduri CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D: modificare coduri CAEN

Am inregistrat un SRL-D. Mi-am definit cele toate cele 5 domenii de activitate / coduri CAEN permise la infiintare. Pot sa mai adaug si altele dupa inregistrare (contra cost, bineinteles)?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:42, 29 Septembrie 2011
Bineinteles! Trebuie sa aveti grija ca, in cazul in care doriti ca aceste activitati sa fie si autorizate la sediu/punct de lucru/terti, sa completati declaratia pe propria raspundere in ceea ce priveste autorizarea obiectelor de activitate si sa schimbati certificatul constatator de autorizare al activitatilor
Nu aveti voie decat MAXIM 5 coduri CAEN
Intr-o grupa intra mai multe coduri CAEN. Daca doriti largirea obiectului de activitate cu coduri care se afla sub incidenta vreuneia din grupele pe care le aveti inscrise in actul constitutiv puteti realiza acest lucru fara nicio problema. Aruncati o privire si la conditiile pentru infiintarea SRL-D pe site-ul ONRC: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti cate coduri CAEN sunt permise legal ptr a fi trecute in Actul Constitutiv al unei firme SRL pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc - activitate secundara toate codurile caen, legalitate LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa-mi trec in actul constitutiv intregul cod caen. Stiu insa ca sunt anumite ... (vezi toată discuția)