avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... urmatoarea proba de foc:logika
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

urmatoarea proba de foc:logika

Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat timp avem alocat pt fiecare sectiune, pt pictatul rezultatelor..pe site-ul inm nu este specificat totul f clar. mai stie cineva de alte surse de subiecte de logika precum se dau la inm in afara de cele date la ex de admitere in anii precedenti?
Bafta in continuare!
Cel mai recent răspuns: ContSters62515 , utilizator 14:15, 11 Septembrie 2008
Succes tuturor !
Buna dimineata!
Sunt 5 teste de logica pe site la INM, din care 2 sunt date ca model, dar iti ia destul timp sa le faci.
De altele nu stiu safie, decat in engleza.
Si eu astept raspuns despre modul de desfasurare.Ms
bun gasit tuturor si felicitari=D>
sant si eu printre voi chiar daca am obtinut doar 70 :( si sant foarte curios de modul de desfasurare al testului de rationament??!!
eu una nu contest utilitatea acestui test insa mi se pare un pic incorecta noua prevedere ca ponderea acestuia in nota finala sa fie mai mare pt ca este, mai mult sau mai putin relevant testul in conditiile in care este prea putin timp pt a rezolva CORECT prea multe intrebari .
Ultima modificare: Luni, 8 Septembrie 2008
nadia5, utilizator
felicitari nadia si succes in continuare!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Grup de studiu pentru inm 2010 blues_blue blues_blue Va salut si va urez inca de la intrarea mea pe forum mult noroc la vara la examen. Am dat si eu anul trecut, din pacate nu am fost in stare sa trec de grila. ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)