avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale productie energie electrica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

productie energie electrica

Pentru a deveni producator de energie -COD CAEN 3511 -exista conditii speciale de autorizare?! Poate societatea sa aiba orice alte obiecte de activitate?! nu pot obtine niciun raspuns de la ONRC. Multumesc
Cel mai recent răspuns: michim , utilizator 21:24, 20 Septembrie 2011
Energia electrica va proveni din surse regenerabile de energie?
nu, este vorba de panouri fotovoltaice....am mai facut "sapaturi" si mai trebuie sa ma dumiresc ce e cu "acordul de mediu"....multumesc oricum pentru bunele intentii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul ... contabilitate dovis.ro contabilitate dovis.ro Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul societatii, nu pe cladire, cu o putere mica, sub 100kw, in vederea alimentarii proprii cu energie ... (vezi toată discuția)
O companie care are ca obiect principal de activitate inchirierea ... bogdanmr bogdanmr O companie care are ca obiect principal de activitate inchirierea de spatii comerciale, a montat panouri fotovoltaice pentru productie de energie electrica. ... (vezi toată discuția)
Panouri solare - finantare miclea miclea as dori sa stiu cum functioneaza finantiarea cu panouri solare ,si pe cat timp statul roman ma remburseaza daca montez panouri solare (vezi toată discuția)