avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Certificat de conformitate produse
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Certificat de conformitate produse

Buna ziua,
Ati putea sa imi spuneti cum se poate obtine un certificat de conformitate pentru produse ca pahare, farfurii, tacamuri etc. de unica folosinta ( plastic).
Am studiat Legea nr. 608/2001 privind evaluarea conformitatii produselor insa nu mi-a fost de mare ajutor pentru ca nu prea inteleg carei autoritati trebuie sa ma adresez si care sunt actele necesare. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratie de conformitate Toti Toti Buna ziua As vrea sa cer ajutor in legatura cu declaratiile de conformitate. Produsele fabricate din lemn, de exemplu: scara, mobilier, garaj etc. (cu ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator mib007 mib007 Suntem producatorii unei imprimante 3d originala (proiect si design propiu), dorim sa stim cum putem obtine un certificat de producator sau certificat de ... (vezi toată discuția)
Legea conformitãþii produselor abrogata, dar hg cu temei legal in ea nu?! AG AG m-am lovit astazi de o neclaritate (imposibilitate ??) juridica: HG 1022/2002 cu temei legal in L 608/2001 L608 = evaluarea conformităţii ... (vezi toată discuția)