avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare ambulanta privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare ambulanta privata

Bună ziua.
Am nevoie de legislţia specială privind autorizarea ambulanţelor în regim privat.
Până acum am ordinul 1519/2009 si1092/2006 ambele de la ministerul sănătăţi.
- mă înteresează în special -1. modalitatea de autorizare/omologare a semnalelor luminoase si acustice ( codul rutier si regulamentul acestuia le-am văzut, dar nu oferă soluţii concrete de autorizare ex. organul competent şi actele necesare)
2.cine - ce organ ţine "evidenţa staţiilor de ambulanţa" la care face referire oug 50/20088 art 3.

Alte discuții în legătură

Permis retinut neacordare prioritate ambulanta CatalinANdrei19 CatalinANdrei19 buna ziua ... zilele recente am fost oprit de politia rutiera cu MCV, pentru neacordare prioritate ambulanta . pe PV este trecut ca aceasta avea in functiune ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident cu trenul la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată doar cu crucea sf. andrei. mi-a fost suspendat permisul pe trei luni fără drept de conducere, este corect? oana8989 oana8989 Bună ziua.La trecerea la nivel cu calea ferata semnalizata cu semnul Sf Andrei am avut un accident cu trenul din cauza vizibilității reduse.Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Accident ambulanta Brokeru22 Brokeru22 In anul 2007 un sofer al unei statii de ambulanta, in timp ce se afla in misiune, cu sistemul luminos si acustic in functiune, in intersectie nu a oprit la ... (vezi toată discuția)