avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrarea prin cumul in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrarea prin cumul in invatamant

cu respect, va rog mult sa imi spuneti cum e corect sa fiu angajata in invatamant daca:
-sunt salariat cu norma intreaga in alt domeniu de activitate
-am participat la concursul de titularizare din iulie 2011 si am fost repartizata in sedinta publica pe un post rezervat,pe norma intreaga
-mi s-a spus ca sunt considerata ca profesor asociat -si ca nu mai este vallabila incadrarea prin cumul,in consecinta voi fi ''la plata cu ora''...Codul muncii..la art 35 spune altceva...nu asa..?!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:28, 22 Septembrie 2011
Daca ati fi incadrata in invatamant ca suplinitor, ar trebui sa aveti baza la scoala. Nu se aplica la incadrarea personalului didactic codul muncii, ci legea educatiei si statutul personalului didactic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare profesor in afara functiei de baza dona77 dona77 Am o intrebare, daca reusiti sa imi raspundeti pana maine dimineata, va rog: O persoana repartizata in sedinta publica din 04.08.2014 (in urma concursului ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)