avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajare programator:Studii de scurta sau lunga durata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajare programator:Studii de scurta sau lunga durata

Buna ziua,

As avea o intrebare: as putea angaja programatori/alta functie conform Ord.-si sa fie scutiti de impozit chiar daca au o diploma de licenta (studii de 3 ani)?
Din cate am observat parerile sunt impartite-daca studiile de 3 ani(sistem Bologna) sunt considerate studii de lunga durata (si atunci beneficiaza de scutirea de impozit) sau de scurta durata.

Multumesc mult!

O zi buna va doresc!

Alte discuții în legătură

Deducere impozit programatori Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Stie cineva daca in cazul unui salariat care intruneste toate conditiile mentionate in Ordin 250/2004 privind incadrarea in activitatea de creatie de programe ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator andrei1986_us andrei1986_us Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am absolvit cu diploma de licenta Facultatea de Matematica si Informatica specializarea Informatica la Universitatea ... (vezi toată discuția)
Studiile universitare de licenta(bologna) sunt considerate studii de scurta durata? delfimax delfimax Am o nelamurire in legatura cu punctajul obtinerii locuintei ANL. Criteriile privind studiile sunt incadrate astfel: -cu pregătire profesională, prin ... (vezi toată discuția)