Problema este daca puteti face in vreun fel dovada acestei afirmatii la care va referiti :
In primul rand inainte de a incepe totul a tinut sa ma intrebe ce sanse cred eu ca am ca o instanta din Romania sa imi incredinteze mie copilul.
Daca puteti proba comportarea necorespunzatoare a judecatorei , aveti posibilitatea sa va adresati corpului de inspectori judecatoresti si CSM _Sectia judecatori
In privinta stabilirii programului de vizitare al minorilor , atunci cand partile nu cad de comun acord asupra acestuia , instanta este cea care il stabileste , deci din punct de vedere legal a procedat corect.
In privinta cuantumului pensiei de intretinere stabilit , daca va considerati nedreptatit , aceti in termenul legal calea atacului asupra acestei sentinte , ca de altfel si in cazul stabilirii programului de vizitare
Edit later:
De fapt in cazul in care v-am citat din postare aveati posibilitatea sa actionati atunci pentru ca se poate vorbi despre o eventuala antepronuntare a magistratului.
Afirmatiile privind problemele personale sau familiare ale magistratului nu pot face obiectul unor discutii cu partile intr-o sedinta publica de judecata , dar acestea nu pot constitui abateri , ci mai degraba lipsa de tact si de profesionalism