Buna seara,
Ma aflu in proces cu tatal biologic al minorei, tema fiind program vizita minor. Minora mi-a fost incredintara exclusiv mie. In ceea ce priveste programul de vizita, dansul cere weekenduri si vacante fara prezenta mamei. Eu pledez pentru un program in prezenta mamei, din motive demonstrate cu multe probe si martori. Fondul mai dureaza....
Intre timp reclamantul a depus o ordonanta presedintiala in care cerea un program de vizita, desi noi ne intalneam la intelegere. A primit un program destul de redus din doua in doua sambete in prezenta mamei.
Acum a depus o noua ordonanta, in care argumenta ca e urgent sa-si ia o vacanta de 3 saptamani cu minora fara prezenta mamei. Urgenta o argumenta prin alienarea minorei si ca dansul vine din tari straine si e putin programul din prima ordonanta. Dansul nu a depus recurs la prima ordonanta, cand s-a comunicat programul de vizita.
Mie mi s-ar fi parut logic si normal ca aceasta ultima ordonanta sa fie respinsa, din moment ce un program de vizita exista si pe timpul vacantelor (nici eu nu beneficiez de o luna libera de exemplu). Mi se pare ca orice fel de sentinta cu luarea minorei fara prezenta mamei prejudiciaza fondul, iar alta urgenta nu se justifica.
Sentinta celei de-a doua O.P. suna cam asa ( nu o redau cu intervale orare, din motive de discretie): 3 saptamani cum a cerut ....prima saptamana zilnic, cu luarea minorei 3 ore dupa amiaza + in tot wk, de dimineata pana seara, saptamana 2, 4 ore zilnic + wk de dimineata pana seara, saptamana 3, zilnic de dimineata pana seara plus wk identic. Mama are dreptul de a o insoti pe minora la domiciliul reclamantului. Precizez, ca in aceasta poveste a fost vorba de violenta domestica grava la adresa mamei si indirect a minorei. Judecatorul nu a tinut cont de ore de somn, de minora in general, care a fost crescuta exclusiv de catre subsemnata. Nu a citit fondul, nu a tinut cont de nici o dovada , de spusele martorilor, de dovezi de inselaciune si prejudiciere a minorei etc.......Domiciliul la care se refera reclamantul nu ii apartine si este complet strain minorei. Nu a tinut cont nici de perioada mea de vacanta cu minora, daca am sau nu ceva rezervat...nici de faptul ca in timpul saptamanii mai lucrez...( de acasa ce-i drept).
Ce pot sa fac ?....recurs bineinteles...numai ca eu am impresia ca judecatorul a incalcat grav legea, deoarece urgenta nu se justifica....dansul exprimandu-si o parere personala in lipsa informatiilor din fond. De fapt, am impresia ca si-a batut joc de mine.
Va rog , exprimati-va o parere....
Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
Martonze , utilizator
17:50, 28 Iulie 2012