avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto sau de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto sau de poluare

Buna ziua, va rog sa imi spune-ti si mie daca am o masina cumparata de noua din Romania in anul 2005 (eu sunt primul proprietar), cand nu se platea aceasta taxa voi fi nevoit sa platesc de la 1 oct 2011 aceasta taxa??

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru la trecerea masinii pe numele mamei sorin1987 sorin1987 Buna ziua! Am o masina pe care am cumparat-o in 2009 (masina a fost inmatriculata in Romania prima data in 2005, anul in care a fost fabricata). Deoarece eu ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina inmatriculata ro d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna seara, ma gandesc sa cumpar o masina inmatriculata in Romania in anul 2005(un Matiz pentru sotia mea). O sa platesc taxa de poluare sau nu? Eu din ce am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)