avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua contracte de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua contracte de munca?

Buna ziua.
Lucrez intr-o institutie de invatamant.
Ma poate lamuri cineva ce sa fac in urmatoarea situatie: am doua cadre didactice dintre care unul este titular pe 4 ore iar restul de 14 suplinitor si celalalt cadru este titular pe 11 ore plus 1 ora plata cu ora.
Ce fac in situatia aceasta? Le intocmesc cate doua contracte ? avand in vedere ca o parte din norma este pe perioada nedeterminata iar cealalta parte este pe perioada determinata ...
Cum este corect? .... tinand cont ca trebuiesc introdusi si in revisal


Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:53, 25 Septembrie 2011
ce incadrare e asta, cu 4 ore titular, cand pentru mentinerea titularizarii este nevoie de minim jumatate de norma?! si celalalt cum e titular cu 11 ore? are catedra in doua scoli?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
elena138, utilizator
Ambele cadre sunt titulare si in alte scoli.... Profesoara de mate. este titulara la noi pe 4 ore iar restul de 14 ore, pana la completarea normei, este suplinitor calificat (detasat la cerere dintr-o alta unitate unde este titular).
Profesorul de sport este iarasi o problema...... pe decizia de numire ca titular nu sunt trecute numarul de ore, exact, pe care este titular............. el oricum preda 12 ore.......acesta mai este titular si in alta scola pe 7 ore. Aici intervine problema la el...in total are 19 ore...........iar din spusele lui are la noi 1 ora plata cu ora.

Deci.............ce este de facut in ambele cazuri? Le fac cate doua contracte (unul pe per. determinata si unul pe nedeterminata) ? Cum este corect?
Nu stiu cum este cu profesorul de sport, dar doamnei de matematica ii faceti doua, pentru ca este detasata si asa figureaza in incadrarea scolii unde este titulara. Adica incadrarea de la dv. trebuie sa coincida cu cea de la cealalta scoala.
Daca pentru plata cu ora ati facut contracte de perioada determinata, atunc ii faceti si celui de sport. Totusi, nu spusele lui sunt de luat in seama, ci adeverinta de la cealalta scoala din care sa reiasa incadrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invatamant/contract de munca pe perioada nedeterminata/titularizare Tomita Tomita Tomita Tomita Buna ziua, in februarie 2012 am primit din partea scolii decizia de titularizare pe postul de profesor de fizica, la un liceu din Bucuresti, in baza art 253 ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Conform legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile ... Florentina110482 Florentina110482 Conform Legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile din mediul rural profesorul titular dintr-o școală își poate completa norma didactică ... (vezi toată discuția)