avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA POSTULUI - fasonator, tractorist...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA POSTULUI - fasonator, tractorist...

BUNA ZIUA!
CINE MA POATE AJUTA SI PE MINE CU CATEVA FISE DE POST?
AS AVEA NEVOIE DE :
- FISA POSTULUI PENTRU DRUJBIST SAU FASONATOR MECANIC
- FISA POSTULUI PENTRU TRACTORIST SAU TAFIST
MAI NOU ACUM STIU CA TREBUIESC INTOCMITE SI FISELE DE EVALUARE. DACA LE ARE CINEVA IL ROG SA LE TRIMITA PE E-MAIL CRACIUN_NIKO@YAHOO.COM

MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 25 Septembrie 2011
Vedeti aici :
[ link extern ]

fasonator
[ link extern ]

:offtopic:
Nu mai scriet cu majuscule... este o incalcare a Regulamentului acestui Form si este foarte greu de citit.
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului iulianatescu iulianatescu BUNA,AS DORI SI EU DACA SE POATE FISA POSTULUI PENTRU DRUJBIST,FASONATOR MECANIC,ING.SILVIC,TRACTORIST FORESTIER,CORHANITOR MECANIC VA MULTUMESC MULT (vezi toată discuția)
Fisa post drujbist si tehnician silvic ciuvicag ciuvicag va rog sa imi trimiteti si mie pe adresa de mail ciuvicag@yahoo.com fisa postului de drujbist si tehnician silvic. va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua Dana12345672 Dana12345672 As avea nevoie de fisa postului pentru farmacist șef. Ma poate ajuta cineva? Sa o trimita pe mail: m3_danuta@yahoo.com. Mulțumesc (vezi toată discuția)