avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cine plateste spitalizarea?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cine plateste spitalizarea?

am avut un accident,soferul a decedat,cine imi plateste spitalizarea?

Cel mai recent răspuns: jojo99 , utilizator 10:08, 18 Octombrie 2011
Firma de asigurare, unde soferul a avut polita RCA
multumesc mult
Toate daunele rezultate dintr-un accident, indiferent de natura lor se suporta de catre asiguratorul RCA al vinovatului daca acesta avea la data evenimentului polita RCA valabila.
nu am precizat ca eram in masina cu decedatul el era sub influenta alcoolului si accidentul sa produs din vina lui
Domnule, faceti actiune in Instanta, pentru pretentii, contra mostenitorilor si contra firmei de asigurare unde decedatul avea RCA incheiat.

Alte discuții în legătură

Accident cu vătămare corporală. cât trebuie să plătească șoferul vinovat? Emitza Emitza Cât trebuie să plătească un șofer care se declara vinovat într un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă cu fracturi și entorsă la ... (vezi toată discuția)
Acoperire rca in caz de betie la volan iepurache2004 iepurache2004 as vrea sa stiu daca polita rca a unui sofer beat la volan care a produs un accident asigura despagubirea masinii lovite si a victimei. uni spun ca da,alti ... (vezi toată discuția)
Rca despagubeste pentru decesul asiguratului cataflorescu cataflorescu Buna ziua, caz concret: tatal meu a decedat in urma unui accident provocat de el, neimplicand o alta persoana. A lovit cu masina un gard de beton in urma unui ... (vezi toată discuția)