avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calculul orelor suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calculul orelor suplimentare

Buna ziua, v-as ruga frumos, sa ma ajutati sa calculez plata orelor suplimentare efectuate de mine si nerecompensate corespunzator legii de catre fostul angajator. Mentionez ca, sunt asistenta medicala, am o vechime de 17 ani in sanatate, am avut un salar de incadrare de 1245 lei si am acumulat 290 ore suplimentare dintre care jumatate sunt si ore de sarbatori legale (sambete si duminici). Un calcul corect si - in litera legii - de la dv-stra, imi este util si necesar, deoarece doresc o recompensare corecta si legala ptr munca mea. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Rog formula de calcul a orelor suplimentare neplatite si ce taxe cuprinde suma de platit. dscalin dscalin Buna ziua, v-as ruga frumos, sa ma ajutati sa calculez plata orelor suplimentare efectuate de mine si nerecompensate corespunzator legii de catre fostul ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii in interiorul aceluiasi angajator. euangy euangy Buna ziua, sunt asistenta medicala si as dori sa-mi dati un raspuns corect juridic, in litera legii, fara drept de interpretare. Articolul 35 din codul muncii ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare dscalin dscalin Buna ziua , de 3 luni am plecat cu demisie din unitatea spitaliceasca in care am lucrat timp de 5 ani ca asistenta medicala. Demisia mea a intervenit datorita ... (vezi toată discuția)