avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cheltueli de judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cheltueli de judecata

Am o SC comerciala si am dat in judecata o persoana pentru recuperarea unor bani. Problema e ca am pierdut procesul iar acum sunt obligata sa i achit eu cheltuielile de judecata. As dori sa știu dacă refuz sa i achit cheltuielile de judecata pot păți ceva eu ca persoana fizica atâta timp cat ea s-a judecat cu SC.
Sau executorul vine sa recupereze un bun al SC.
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 10:04, 27 Septembrie 2011
Buna ziua,

in hotarare SC este cea obligata la plata. Tot ea va fi executata silit - poprire a conturilor, vanzare silita a bunurilor. Dvs. nu puteti fi executat in temeiul acelei hotarari.

Avocat Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita chic35 chic35 Am o SC srl. iar societate a dat in judecata o persoana pentu daune , sc a pierdut procesul iar acum trebuie sa achit daune de judecata in val de 2400 ron ... (vezi toată discuția)
Custodie bunuri, refuz ridicare de catre debitor Luoana Mihaela Luoana Mihaela S-a efectuat o executare silita in anul 2012 si conform codului de procedura si lucrurile debitorului au fost luate in custodie de creditor . Pana la aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire imobiliara homonai homonai Cu ceva timp in urma am avut un conflict cu o persoana, acesta m-a dat in judecata pe motiv de lovire si alte violente. A castigat procesul, eu trebuiind sa-i ... (vezi toată discuția)