Saptamana trecuta mi-a fost trimisa pe email o convocare la sediul companiei pentru urmatoarele:nerespectarea structurii şi frecvenţei de vizitare a customer-group-ului agreat la începutul lunii aprilie cu Area Sales Managerul;
• întocmirea de routing cu distanţe nerealiste între oraşe;
• nerealizarea de vizite duble/prezentări împreună cu reprezentantul de vânzări alocat, aşa cum a stabilit Area Sales Managerul;
• colaborare defectuoasă cu reprezentantul de vânzări alocat şi cu ceilalţi colegi din echipă;
• întocmirea de rapoarte de vizită în CRM fără informaţii concrete şi coerente;
• utilizare defectuoasă a bugetului de protocol.
Mentionez ca m-am prezentat in data si ora stabilite, fiind intervievat initial de o doamna cu care am discutat general despre cele scrise mai sus. Mi-a solicitat sa scriu o nota explicativa, ulterior venind dupa ea si plecand sa discute cu comisia. Dupa predarea notei explicative, a venit comisia si mi-au transmis ca au luat o decizie, aceea de a nu continua colaborarea cu mine, eu avand doua posibilitati, aceea de a-mi da demisia sau de a initia alte cercetari disciplinare. Am rugat comisia sa-mi transmita faptic si cu dovezi cele transmise in convocare, dar am fost intampinat cu un NU VREAU. Mentionez ca sunt la prima abatere si ca sunt performer in ceea ce fac, rezultatele fiind cele mai bune din zona in care activez. Ce pot face in astfel de situatii si cum as putea sa am castig de cauza daca ma concediaza disciplinar?
daca sunteti concediata disciplinar aveti dreptul sa faceti contestatie in termen de 30 de zile de la comunicare.
Firma este obligata ca la primul termen de judecata sa depuna toate probele pe care si-a intemeiat decizia de concediere. Abia atunci veti vedea cum va motivati contestatia si ce probe solicitati in aparare.
trebuie să contestați în instanță decizia de sancționare. din ceea ce spuneți există foarte multe motive împotriva dv-stră. credeți că le puteți combate în instanță pe toate?
buna ziua!
eu mi-as vedea de serviciu in continuare si as astepta decizia conducatorului unitatii, decizie care trebuie sa fie motivata in fapt si in drept si sa aibe si o cale de atac si-un termen pentru asta;
functie de ce se va fi decis acolo ,se poate proceda in consecinta...
reveniti cu detaliul 2.....
Eu mi-am continuat jobul si-mi exercit in continuare atributiunile specifice. Maine urmeaza sa le dau raspunsul referitor la ce m-am decis sa fac, si anume sa plec prin demisie sau sa-mi gaseasca noi motive pentru viitoare cercetari disciplinare. De aceea sunt intr-o mare dilema la ceea ce voi transmite maine.
Nu am posibilitatea apararii in cercetarea disciplinara prin cererea de a mi se arata dovezile clare care au dus la aceasta?
sunt permise orice cereri care nu contravin legii la fel cum si compania le poate trata cum crede de cuviinta, in functie de interesele sale.
daca dvs credeti ca puteti suporta mai multe cercetari disciplinare, atunci puteti ramine angajata pina la concediere si apoi sa contestati decizia de concediere.
o varianta rapida de a scapa de stress este sa demisionati. totul depinde de dvs; trebuie sa retineti ca procesele sunt destul de indelungate, necesita costuri (in special cu avocatul) si rezultatul nu este sigur. alegerea va apartine.
Absente nemotivate
lidiaf
avem un angajat care nu a mai venit la munca din 04.04.2014, s-a certat cu sefu si nici nu a venit sa-si scrie demisia; cum pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Conflict munca
carmenstan
am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)