Am un frate Cu handicap sever ( Retard mental ) Sunt curatorul lui prin decizie de primar. Administrare bunuri si bani. Eu ridic toti banii lui ( fac raport catre primarie la 3 luni. --- Intrebare --- Parinti aveau o casa la tara.cumparata pe chitanta de mana. Intre timp au dcedat. Eu si fratele meu al carui curator sunt. Amreusit dupa daeasul parintilor sa facem actele pe acea casa ( Printr-o hotarare judecatoresca..Definitiva si irevocabila. ,,Casa este la tara - o bojdeuca amarata.
Eu am 1/2 fratele are si el 1/2 -- Jumate -jumate.
Acum am gasit pe cineva care vrea sa cumpere casa. - In curatela mea scrie : Administrare bunuri si bani. Ridica bani de la posta e.t.c
Casa are cadastru - dar nueste inscrisa in cartea funciara.--Noi nu prea mai avem bani ca sa mergem in provincie pentru acte..
--- CUMPARATORUL VRE SA-I DAM SI PROCURA DE VINZARE PE NUMELE TATALUI SAU -- Tatal lui sa umble dupa toate actele. Si dupa sai vanda -fiului sau ( Cumparatorul )
Mi-a spus sa meg joi la tara ca vine notarul ( are birou in sediul primariei )
EU FAC PROCURA DE VANZARE PENTRU 1/2 (JUMATATE - PARTEA MEA
Poate fratele meu sa semneze procura pentru jumatatea lui 1/2 ?
Il pot asista eu ca si curator ? Iar dupa ceia sa nu ne mai intereseze pe noi nimic . Bine inteles nu semnez nici o procura pana nu primesc banii
Va rog dati un sfat
Arat ca in casa respectiva nu locuieste nimei- Fratele cu handicap are domiciliu stabil in alta parte. Unde are casa lui.
Putem face ceva
Multumesc
Nu aveti cum sa vindeti casa. In cazul fratelui dvs actele de instrainare se fac cu acordul autoritatii tutelare.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu acestia intai.