avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... falsificare semnatura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

falsificare semnatura

Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin urmare, mi-a luat buletinul si el sau cu jutorul altei persoane (nu stiu exact cum a procedat)mi-a falsificat semnatura. Am aflat de acel imprumut in momentul cand au sunat de la banca pentru a ma soma sa se plateasca restantele la imprumutul la care eram codebitor. Cum pot dovedi ca semnatura mea e falsificata? Ce consecinte va suporta sotul meu in acest caz?
Va multumesc anticipat!
De regula aceste decizii se iau in baza unor discutii prealabile in consiliul de conducere al societati respective.
Curios ca despre acest lucru a-ti aflat dupa un an.Nu a-ti simtit diferenta in minus la salariu.
Acel act aditional ,despre care sustineti ca nu l-ati semnat,poate fi supus unei expertize la rubrica semnatura. In general la semnaturi se emite o probabilitate de catre experti criminalisti si nu certitudine. Daca nu sunt si alte elemente in inscris si nu se pot corobora cu alte probe este dificil sa aveti ciastig de cauza. Succes.

Detectiv Particular FILIP STELIAN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals în acte szenikop szenikop Fostul meu soţ a falsificat un contract de vânzare cumpărare, falsificând şi semnăturile martorilor. Ce urmări legale poate avea (vezi toată discuția)
Fals in acte marinescuioan marinescuioan care este condamnarea pt fals in acte si prescriptia daca a fost intrerupta (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii iosif28 iosif28 Buna seara as dori sa aflu cum se pedepseste falsificarea unei semnaturi (vezi toată discuția)