avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cu trebuie sa platesc pt muzica ambientala?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cu trebuie sa platesc pt muzica ambientala?

Am un bistro si vreau sa stiu la ce institutii si cf carei legi trebuie sa platesc pt muzica.

mii de multumiri!!!
Cel mai recent răspuns: Horatiu Coldea , Consultant de business 17:30, 29 Mai 2018
se plateste cf HG 769/1999 catre UCMR - ADA organism de gestiune colectiva a drepturilor de autor in domeniul muzical. luati legatura cu ei si incheiati o autorizatie neexclusiva ptr utilizarea operelor muzicale in scop ambiental.
UCMR-ADA - pentru autori
CREDIDAM - pentru interpreti
UPFR - pentru producatori
Entitate Independenta de Management - reprezinta autori, interpreti si producatori, platiti o singura taxa mult mai mica decat a celorlalte 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare licență muzică ambientală ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)