avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... autorizatie de construire vs servitute de vedere
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

autorizatie de construire vs servitute de vedere

Am extins o constructie avand proiect si toate autorizatiile de construire legale. S-a facut si receptia lucrarii de catre Primarie si s-a constatat ca am respectat intocmai proiectul. Dupa 2 saptamani de la terminarea si receptia lucrarilor ma trezesc cu un vecin ca ma da in judecata deoarece nu am distanta 1,9 m de la ferestre la gardul lui. Eu am respectat intocmai documentatiile avizate de Primarie (plan amplasament, proiect, autorizatie de construire), acum ce trebuie sa fac ? Pot fi responsabili de ceea ce mi se intampla cei ce au eliberat autorizatiile?

Alte discuții în legătură

Servitute de vedere - autorizatie de construire drakula drakula Am extins o constructie avand proiect si toate autorizatiile de construire legale. S-a facut si receptia lucrarii de catre Primarie si s-a constatat ca am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire vs servitute drakula drakula Am extins o constructie avand proiect si toate autorizatiile de construire legale. S-a facut si receptia lucrarii de catre Primarie si s-a constatat ca am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala de constructie Andrei L Andrei L Salut, situatia e urmatoarea: Exista doua loturi invecinate, unul proprietatea lui A si unul proprietatea lui B. B a construit un garaj pe fundatia gardului ... (vezi toată discuția)