avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert MCPN
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert MCPN

Buna ziua!

Am si eu doua intrebari la care sper, cu ajutorul dvs., sa gasesc raspunsul potrivit:

In urma cu ceva ani am obtinut, de la Ministerul Culturii si Patrimoniului National, certificatul de expert in conservarea bunurilor de patrimoniu, ocazie cu care am intrat si in Registrul National al Expertilor pentru Patrimoniul Cultural Mobil.

Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1. Stiu ca sunt astfel de experti in tara care au stampila de expert si o folosesc pe anumite documente in domeniu. Ce pasi trebuie urmati, dpdv juridic, pentru a obtine aceasta stampila?
2. Pe baza acestui certificat de expert (si a stampilei aferente), se pot executa lucrari private fara infiintarea unei societati pe PF?

multumesc!

Alte discuții în legătură

Evaluare icoana veche zenovica zenovica Buna ziua ! Poate cineva sa ma ajute cu un sfat.? Ma intereseaza cum se procedeaza pentru evaluareai unei icoane ca vechime si pret,si ce mai este necesar ... (vezi toată discuția)
Legea patrimoniului decebal1974@email.ro decebal1974@email.ro am un obiect de arta foarte vechi de la strabunici si vreau sa stiu daca il pot vinde .nu este in patrimoniu si este vechii de 4000 de ani.vreau sa stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Regimul cladirilor monument istoric AcumoriNiciodata AcumoriNiciodata Ce aprobari si ce alte documente sunt necesare pentru repararea si eventual unele modificari la o locuinta inscrisa pe lista monumentelor istorice din ... (vezi toată discuția)