In odorheiu Secuiesc Furnizorul de termoficare a decis ca ultima zi pentru acceptare dosarelor pentru debrasare de pe sistemul de termoficare a fost pe 22 Iulie . Am cumparat o locuinta intrun bloc contorizat sin din luna Iulie ma chinui sa debrasez sau sa deconectez. In prezent am acordul Asociatiei de propritate , si acordul vecinilor pentru Deconenctare de pe sistemul termoficare.
Intrebarea mea ari fi care ari fii urmatorul pas pentru deconectare.
Sa va adresati furnizorului de energie termica, insa cel mai probabil veti fi refuzat, expirand termenul de depunere, intrucat acestia in perioada premergatoare iernii efectueaza o serie de operatii necesare pentru asigurarea agentului termic, care pot include si tevile de la apartamentul dvs.
Conform Legi 325/2006 nu e de ajuns acordul Asociatiei de propritar ? Eu nu vreau sa debrasez in totalitate numai sa nu fie calculat costurile te termoficare pe iarna.
Am vorbit cu cei de la Primarie si nu exista nici o Hotarare a Consiliului Local . Astfel eu cu o scrisoare de instintare catre furnizor pot sa fac debransare ?
Te debransezi mergand la furnizor si faci o cerere in acest sens,platesti o taxa de debransare si vin ei acasa si se rezolva.Bineinteles ca nu prea vor e lesne de inteles.Oricum trebuie sa va dea un raspuns in scris daca refuza si sa motiveze aceasta. Eu am obtinut debransarea in 2007 fara probleme ,locuiesc in Bucuresti. Insistati ve-ti reusi. Succes! S V
Ce se poate face?
alejandra
buna ziua,as dori sa stiu ce pot face in cazul in care doresc sa ma debransez de la sistemul de incalzire centrala al \"termica\" si sa-mi montez centrala ... (vezi toată discuția)