avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Subiecte examen Barou 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Subiecte examen Barou 2007

Buna! Am si eu o mare rugaminte la cei care au dat examen de admitere in Barou anul trecut (2007). Daca mai aveti subiectele care sau dat la toate materiile va rog mult sa mi le dati si mie ca am mare nevoie de ele.
Va multumesc mult de tot!
Cel mai recent răspuns: VALENTINA25 , utilizator 06:34, 10 Noiembrie 2008
Eu am subiectele, dar nu le am in format electronic. Da-mi un msg privat cu adresa ta si ti le trimit prin posta.
subiectele care s-au dat anul trecut in Bucuresti sunt pe pagina 17 din sectiunea Admitere Barou 2008, postate de Iulia.
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2008
myriam, utilizator
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
Daca ai primit subiectele, ai putea sa mi le trimiti si mie te rog frumos??
Subiectele de examen de anul trecut la Baroul Bucuresti au fost urmatoarele, din ce au scris cei de pe forumul "Admitere Barou 2008".

Civil : 1) Incetarea contractului de locatiune; 2) Imbogatirea fara justa cauza; 3) Intreruperea prescriptiei extinctive.

Procedura civila:1) Nulitatea actelor de procedura, 2) Apelul notiune, obiect, termen, efectele apelului, 3) Executarea vremelnica ahotararilor judecatoresti.

Penal: 1) Inselaciunea, 2) Tentativa,

Procedura penala: 1) Apelul peste termen, 2) Pertinenta,concludenta si utilitatea probelor.

La organizarea profesiei de avocat proba a fost orala subiectele individuale.

bafta!

Alte discuții în legătură

Subiecte barou constanta munteanu mihaela munteanu mihaela este raportul juridic civil de invatat pt examen? a-ti observat k tematica nu corespunde cu subiectele, in sensul k subiectele nu acopera tematica? ma poate ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)