buna ziua. am o intrebare referitoare la marcile inregistrate in Romania.
Daca folosesti google adwords, iar la cuvintele cheie unde vrei sa apara reclama ta, adaugi si acel cuvant care ar fi marca inregistrata doar in Romania, persoana care a inregistrato poate face ceva? Cum dovedeste el ca am folosit denumirea lui avand in vedere ca in textul reclamei mele nu apare absolut deloc acea marca inregistrata. Astept un raspuns, multumesc.
Folosirea unei marci inregistrate in spoturi publicitare pe net fara acordul titularului marcii constituie o incalcare a dreptului exclusiv al titularului de folosire a marcii inregistrate, chiar daca marca este inregistrata doar in Romania. Google a fost actionat in multe procese, in special in Franta, pentru faptul ca prin Google Adwords a permis tertilor folosirea unor marci inregistrate.Google a pierdut aceste procese, justitia pronuntandu-se ca aceste acte sunt ilegale.Daca Dvs ati achizitionat o marca inregistrata in Romania prin Google Adwords si o folositi, puteti fi actionat in justitia roamna pemtru contrafacere in special daca publicitatea se face pentru aceleasi produse sau servicii ca cele pentru care marca a fost inregistrata.
Cititi si anuntul EU: C 134/2 Official Journal of the European Union 22.5.2010
Va sfatuiesc sa renuntati imediat la o astfel de publicitate.
Licenta marca
monik
buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model bun de contract licenta marca? am cautat pe internet, dar nu stiu daca ma pot increde in modelele gasite, ... (vezi toată discuția)