avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal 5.0.6.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal 5.0.6.

Am descarcat noul Revisal si cand am dat "preluare date din versiunea anterioara" mi-au aparut urmatoarele erori:
Versiune DB gasita / asteptata: 206 / 240
Versiune aplicatie gasita / asteptata : / App.2.4.0
Versiune COR gasita / asteptata : / Cor.5.0

Ce sa fac sa remediez erorile si sa pot prelua datele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:06, 28 Septembrie 2011
Pentru preluarea informaţiilor din versiunile anterioare ale aplicaţiei Revisal, este necesară aplicarea tuturor patch-urilor publicate pe site-ul Inspecţiei Muncii.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Erori revisal estrela2126 estrela2126 am istalat versiunea noua a revisalului si mi apar urmatoarele erori:Baza de date incarcata nu indeplineste cerintele necesare preluarii: Versiune DB ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Sunt o societate din Braila am descarcat noul revisal si incerc sa preiau date din versiunea 206 si imi arata urmatorul mesaj Baza de date ... (vezi toată discuția)