avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Consultant fiscal
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Consultant fiscal

vreau si eu sa urmez un curs de exper fiscal doar k nu mai inteleg nimik din tot ce am gasit pe net..trebuie sa ai studii superioare sau nu
Cel mai recent răspuns: Cristina Alexandrescu , Contabil 20:39, 19 Noiembrie 2011
Probabil te referi la consultant fiscal.
Gasesti mai multe detalii aici [ link extern ] /
Exista tot felul de cursuri, si, mai nou, am vazut si eu acele cursuri de expert fiscal, care sunt recunoscute doar de Ministerul Muncii nu si de Camera Consultantilor Fiscali. Conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania, pt. ocuparea functiei de expert fiscal - cod COR 241221 nivelul de instruire este 4 (studii superioare), chiar daca firmele acreditate de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor care organizeaza cursuri de acest gen poate nu impun la inscriere conditia ca participantul sa aiba studii superioare finalizate cu diploma de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel studii Catalin.sendroiu Catalin.sendroiu Daca am 10 clase si scoala profesionala de un an jumatate , sunt considerate studii secundar superioare ? (vezi toată discuția)
Incadrare functie? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa intreb, deci in 20 luna aceasta voi da examenul caci am terminat cursul de SSM,durata cursului a fost de 80 h, functia actuala pe care o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru functia de programator ajutor, cod cor 351201 ... iuliaiulia87 iuliaiulia87 Buna ziua, pentru functia de programator ajutor, cod cor 351201 este necesar ca angajatul sa urmeze cursurile unei facultati de profil sau sa detina un curs de ... (vezi toată discuția)