avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... FPVS
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

FPVS

am o intrebare daca ma poate ajuta cineva, exista undeva in legislatia noastra un termen in care sa poti depune cerere de plata a despagubirilor in cazul unui accident cu un automobil care nu avea polita RCA valabila?am citit pe un site ca ar fi un termen de 60 de zile, dar nu era dat nici un text de lege care sa confirme acest lucru.
va rog!!!

Alte discuții în legătură

Se poate face rca pe numele coproprietarului?! Alexandru_Luminare Alexandru_Luminare Buna seara!As vrea sa aflu si eu cum pot transfera 50% din drepturile mele de proprietate catre tatal meu...specific faptul ca este vorba de drepturi asupra ... (vezi toată discuția)
Accident feroviar si polita rca Badia Badia Buna ziua.Sant nou aici pe forum si v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine in problema pe care o am.In urma cu o luna la in timp ce traversam o trecere la nivel ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)