avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata partiala prntru proprire
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata partiala prntru proprire

Buna,
Am o problema si sper sa gasesc ajutor la dvs. Este vorba de un SRL
In data de 2 sept ANAF-ul a pus proprire pe cont pentru suma de 600 lei. Banca i-a scos din contrul curent, nu mi-au blocat contul, dar nici nu i-a trimis catre finante. Pe langa asta nici macar n-am fost instiintat. Dupa 3 saptamani banii tot nu ajunsese la finante. Dupa ce am sunat la banca acestia au facut plata dar n-au facut-o integral. Din 600 ron au platit 480 ron, restul cica comision de tranzactionare. Motivul: daca plateau si cei 120 lei mai trebuia sa platesc comision 250 ron (trimisi pe foarte multe conturi).
Intrebarea mea este daca pot plati aceasta suma la ghiseul celor de la finante sau este obligatoriu prin banca.
Cel mai recent răspuns: Floppy75 , utilizator 19:54, 29 Septembrie 2011
Puteti stinge debitul sub orice forma: numerar, din alt cont bancar, etc.
Suma ramasa in contul de "sume blocate" se va trece in contul curent numai dupa ce in posesia bancii ajunge decizia de ridicare a popririi trimisa de la finante.
Multumesc pentru sfat. N-am mai avut parte de proprire pe cont.
Am achitat numerar la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Amenda din 2008 IoanaV185 IoanaV185 Buna, Cu cateva zile in urma ,cand am incercat sa retrag numerar de pe card,am oservat ca lipsea o suma de aproximativ 300 de lei.Am intrat in banca sa vad ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont marianturtoi marianturtoi Am primit in contul meu la [banca] Slobozia suma de 100 euro la data 16.09.2011,cand am mers la ghiseul bancii Slobozia m-i s-a spus ca am contul blocat de ... (vezi toată discuția)